اجتماعیسیاسی

درخواست رسمی عراق برای میزبانی هجدهمین دوره نشست شورای وزرای عربی آب

وزیر منابع آبی عراق در هفدهمین نشست شورای وزرای عربی آب در مصر، بر اهمیت تقویت همکاری‌های عربی و تبادل تجربه‌ها برای مقابله با چالش‌های آبی تاکید کرد و از درخواست رسمی عراق برای میزبانی هجدهمین دوره این نشست خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت منابع آبی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد که مثنی التمیمی وزیر منابع آب عراق، ریاست هیئت این کشور را در هفدهمین دوره نشست شورای وزرای عربی آب بر عهده داشت که با حضور وزرای آب، مقامات مسئول و نمایندگان اتحادیه عرب در مصر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، التمیمی بر اهمیت تقویت همکاری‌های عربی و تبادل تجربیات در راستای مقابله با چالش‌های آبی تاکید و مهم‌ ترین بحران‌های پیشِروی عراق، از جمله کاهش ورودی‌های آبی، افت ذخایر آب و افزایش شوری آب را تشریح کرد.

وی همچنین به تلاش‌های دولت عراق برای بهبود مدیریت منابع آب، کاهش هدررفت آب، بازسازی و بهسازی شبکه‌های آبیاری و زهکشی و گسترش استفاده از فناوری‌های نوین آبیاری اشاره کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است که عراق در چارچوب تقویت همکاری‌های عربی، درخواست رسمی خود را برای میزبانی از هجدهمین دوره آتی نشست شورای وزرای عربی آب ارائه کرده است.

التمیمی در این زمینه بر آمادگی وزارت منابع آب عراق برای برگزاری این نشست و حمایت از تلاش‌های مشترک کشورهای عربی در راستای تحقق امنیت آبی تاکید کرد.

این بیانیه در پایان اشاره کرد که در نشست کنونی، پیشنویس تصمیمات و توصیه‌هایی با هدف توسعه همکاری‌های عربی و مقابله با چالش‌های مشترک حوزه آب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =

دکمه بازگشت به بالا