ورزشی

تساوی الشرطه عراق مقابل الحسین اردن و آماده‌باش الزوراء برای تقابل با النصر امارات

تیم فوتبال الشرطه عراق با گل ثانیه‌های پایانی در دیدار خانگی مقابل الحسین اردن به تساوی ۱-۱ دست یافت تا صدرنشینی خود را در سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا حفظ کند.

میدل ایست نیوز: پس از تساوی الشرطه با الحسین اردن در لیگ سطح دوم آسیا، تیم الزوراء عراق نیز در تدارک است تا امشب در چارچوب رقابت‌های جام باشگاه‌های خلیج به مصاف النصر امارات برود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق(واع)، تیم فوتبال الشرطه عراق در جریان رقابت‌های هفته سوم لیگ قهرمانان آسیا ۲، در ورزشگاه الزوراء میزبان الحسین اربد اردن بود که این دیدار در نهایت با تساوی ۱ بر ۱ به پایان رسید.

در این مسابقه، ابتدا عبداللّه نصیب در دقیقه ۲۹ گل نخست را برای الحسین به ثمر رساند، اما الشرطه توانست در دقیقه ۵+۹۰ وقت های تلف شده بازی، با گل کریستین بارکو بازی را به تساوی بکشاند.

با  این نتیجه، الشرطه ۷ امتیازی شد و در صدر جدول گروه باقی ماند و الحسین اربد نیز با ۵ امتیاز در رتبه دوم جای گرفت.

در همین حال و در همان ورزشگاه، تیم الزوراء عراق خود را برای مواجهه با النصر امارات در چارچوب جام باشگاه‌های آماده می‌کند.

این دیدار امروز ساعت 20:30 به وقت محلی در ورزشگاه الزوراء برگزار می‌شود.

منبع
واع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا