سیاسی

منبع آگاه: الزیدی به بحرین و کویت می‌رود

یک منبع آگاه از سفر قریب‌ الوقوع نخست‌ وزیر عراق، به بحرین و کویت در هفته جاری خبر داد که هدف از آن بررسی و گفت‌وگو درباره پرونده‌های مهم است.

میدل ایست نیوز: یک منبع آگاه امروز شنبه از سفر قریب‌ الوقوع علی الزیدی نخست‌ وزیر عراق، به بحرین و کویت در هفته جاری خبر داد که هدف از آن بررسی و گفت‌وگو درباره پرونده‌های مهم، از جمله مسائل حل ‌نشده میان عراق و کویت و وضعیت شیعیان در بحرین است.

به گزارش شفق نیوز، این منبع در گفت‌وگو با این رسانه اظهار داشت که سفر الزیدی به بحرین و کویت محورهای مهمی را در بر خواهد گرفت که از جمله آنها می‌توان به رسیدگی به پرونده‌های پیچیده و حل‌ نشده میان عراق و کویت که تعیین حدود مرزهای دریایی دو کشور و موضوع بندر مبارک و تاثیر آن بر بندر فاو و مسائل امنیتی و اهمیت برقراری ثبات در منطقه اشاره کرد.

این منبع در ادامه افزود که سفر نخست‌ وزیر عراق به بحرین بر ضرورت حمایت از شیعیان این کشور، توقف اقدامات تعقیبی علیه آنها و جلوگیری از صدور احکام اعدام خودسرانه در حق آنها متمرکز خواهد بود. همچنین بر ضرورت کاهش تنش‌ها با هدف تضمین ثبات و امنیت منطقه تاکید خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد که الزیدی پیشتر محورهای این سفر را با رهبران چارچوب هماهنگی شیعیان عراق مورد بحث و بررسی قرار داده است.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 7 =

دکمه بازگشت به بالا