خبر اولسیاسی

مشاور امنیت ملی عراق:عراق بیشترین آسیب را از جنگ ایران متحمل شده است

مشاور امنیت ملی عراق در بیست ‌و دومین کنفرانس «گفت‌وگوی منامه» با بیان اینکه عراق از جمله کشورهایی بوده که بیشترین آسیب را از جنگ امریکا و ایران متحمل شده است، ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی برای صلح، تبادل اطلاعات و انتقال تجربه‌ها را ضروری دانست و تاکید کرد که چنین همکاری‌هایی می‌تواند به تقویت ثبات در منطقه کمک کند.

میدل ایست نیوز: قاسم العبودی مشاور امنیت ملی عراق در بیست ‌و دومین کنفرانس «گفت‌وگوی منامه» درباره امنیت منطقه‌ای، بر تلاش بغداد برای تقویت روابط با کشورهای همسایه تاکید کرد و گفت مرزهای عراق با کشورهای عربی از سطح بالایی از کنترل و انضباط برخوردار است.

به گزارش بغداد الیوم، وی تاکید کرد که عراق اجازه نمی‌دهد از خاک این کشور به‌ عنوان گذرگاهی برای تجاوز به کشورهای همسایه استفاده شود.

العبودی با اشاره به اهتمام عراق به امنیت کشورهای همسایه به اندازه امنیت عراق افزود که بغداد برای حل مشکلات مرزی با کشورهای همجوار همکاری می‌کند و در پی ایجاد یک دکترین نظامی  دفاعی است.

وی همچنین عراق را یکی از بی‌طرف ‌ترین کشورهای منطقه توصیف کرد و گفت این کشور از جمله کشورهایی بوده که بیشترین آسیب را از جنگ امریکا و ایران متحمل شده است.

مشاور امنیت ملی عراق با اشاره به ضرورت ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی برای صلح، تبادل اطلاعات و انتقال تجربه‌ها، تاکید کرد که چنین همکاری‌هایی می‌تواند به تقویت ثبات در منطقه کمک کند.

العبودی از کشورهای حوزه خلیج (فارس) خواست درهای خود را به روی عراق و سرمایه‌گذاری در این کشور بگشایند.

وی در پایان تاکید کرد که بغداد به دنبال برقراری روابط مبتنی بر حسن همجواری با تمامی کشورهاست.

منبع
بغداد الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا