اقتصادیسیاسی

واشنگتن 8 شرکت در کانادا را به اتهام ارتباط با ایران تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری امریکا نام 8 شرکت خدمات مالی مستقر در کانادا را به فهرست تحریم‌های مرتبط با ایران اضافه کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت خزانه‌داری امریکا 8 شرکت مستقر در کانادا را متهم کرده است که در تسهیل انتقال وجوه مالی برای نهادهای ایرانی نقش داشته‌اند.

به گزارش ارم نیوز، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری امریکا (OFAC) در بیانیه‌ای اعلام کرد این شرکت‌ها در زمینه صرافی، انتقال وجوه مالی و دارایی‌های دیجیتال فعالیت می‌کنند. واشنگتن همچنین برخی از آنها را متهم کرده است که با پلتفرم‌های ایرانی مبادله ارزهای دیجیتال که تحت تحریم قرار دارند و کیف پول‌های دیجیتال مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تراکنش مالی انجام داده‌اند.

اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری امریکا در این باره گفت؛ کانادا نباید به پناهگاهی امن برای واسطه‌های مالی غیرقانونی تبدیل شود که با دور زدن تحریم‌ها به نظام ایران و نیروهای وابسته به آن خدمات ارائه می‌کنند.

وزارت خزانه‌داری امریکا توضیح داد که این تصمیم بر اساس فرمان اجرایی شماره 13902 و با هماهنگی مرکز تحلیل تراکنش‌ها و گزارش‌های مالی کانادا و نهادهای ذی‌صلاح امریکایی اتخاذ شده است.

بر اساس این تصمیم، دارایی‌های شرکت‌های مشمول تحریم که در حوزه صلاحیت قضایی امریکا قرار دارند، مسدود می‌شود و معاملات اشخاص و نهادهای امریکایی با این شرکت‌ها نیز ممنوع خواهد بود.

این تحریم‌ها در حالی اعلام شده‌اند که تماس‌های دیپلماتیک میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد.

منبع
ارم نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × سه =

دکمه بازگشت به بالا