حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری و مجروحیت دو نظامی صهیونیست در جنین
اشغالگران صهیونیست در سلسله حملات خود به مناطق مختلف کرانه باختری منطقه کفر القلیل در شرق شهر نابلس را مورد حمله قرار دادند.

میدل ایست نیوز: اشغالگران صهیونیست در سلسله حملات خود به مناطق مختلف کرانه باختری منطقه کفر القلیل در شرق شهر نابلس را مورد حمله قرار دادند.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین نیز محمود ابوالنحل یکی از فرماندهان گردان جنین که توسط نیروهای اشغالگر تحت تعقیب بود را بازداشت کردند.
منطقه سبسطیه در شمال غرب نابلس نیز از دیگر مناطقی بود که اشغالگران به آن حمله کرده و منطقه رمون در شرق رام الله هم هدف این حملات قرار گرفت.
صهیونیستها در ورودی راس الجوره در شهر الخلیل نیز 4 جوان فلسطینی را بازداشت کردند.
منابع محلی فلسطینی از آغاز مجدد درگیری میان نیروهای مقاومت و اشغالگران صهیونیست در جریان محاصره خانهای در منطقه برقین در غرب جنین خبر دادند.
گردان جنین وابسته به گروهانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد رزمندگان این گردان در برقین توانستند نیروهای اشغالگر را هدف قرار داده که طی این درگیری دو نفر از نیروهای صهیونیست زخمی شدهاند.
منابع فلسطینی اعلام کردند اشغالگران صهیونیست در چند ساعت گذشته این خانه را 9 بار هدف حمله موشکی خود قرار دادهاند.
اشغالگران صهیونیست همچنین در جریان حمله به این خانه تعدادی از زنان و مردان جوان فلسطینی را به گروگان گرفته و از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده کردهاند.