سیاسی

هلاکت سه تروریست در استان کرکوک

سازمان مبارزه با تروریسم عراق از هلاکت سه تروریست در کرکوک خبر داد.

میدل ایست نیوز: سازمان مبارزه با تروریسم عراق از هلاکت سه تروریست در کرکوک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد در چارچوب عملیات کیفی سازمان مبارزه با تروریسم برای تعقیب بقایای گروه‌های تروریستی داعش نیروهای ما بر اساس داده‌های اطلاعاتی دقیق در یکی از مناطق استان کرکوک با گروهی از تروریست‌ها درگیر شدند که این درگیری‌ها منجر به هلاکت سه تن از عناصر وابسته به سازمان تروریستی داعش شد.

در این بیانیه تاکید شد عملیات سازمان مبارزه با تروریسم در چارچوب راهبردی جامع با هدف تعقیب بقایای گروه‌های تروریستی ادامه دارد.

نیروهای امنیتی عراق برای اطمینان از عدم ظهور مجدد داعش و عناصر فراری آن، به جستجو، پاکسازی و تعقیب بقایای داعش در سراسر کشور ادامه می‌دهند.

عناصر باقی مانده از داعش هنوز در مناطقی از بغداد، صلاح الدین، دیالی، کرکوک، نینوا، الانبار و… فعالیت دارند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 15 =

دکمه بازگشت به بالا