سرخط خبرهاسیاسی

مخالفت مراجع عظام تقلید با دیدار «محمد شیاع السودانی» در سفر وی به نجف اشرف

منبعی آگاه اعلام کرد «محمد شیاع السودانی»، نامزد نخست ‌وزیری عراق امروز شنبه به نجف اشرف سفر و درخواست دیدار با مراجع عظام تقلید را مطرح کرده اما با جواب منفی مواجه شده است.

میدل ایست نیوز: منبعی آگاه اعلام کرد «محمد شیاع السودانی»، نامزد نخست ‌وزیری عراق امروز شنبه به نجف اشرف سفر و درخواست دیدار با مراجع عظام تقلید را مطرح کرده اما با جواب منفی مواجه شده است.

در همین راستا، منبع یاد شده عنوان کرد حوزه عملیه در نجف اشرف با وارد کردن‌اش در فرایند حمایت یا رد هر یک از نامزدهای نخست وزیری مخالف است و اعتقاد دارد که نهادهایی رسمی باید طبق چارچوب‌های قانونی و در راستای منافع عمومی و رضایت مردم به مسئولیت خود عمل کنند.

این منبع آگاه در پایان اظهار داشت حوزه علمیه از ورود به کشمکش‌های سیاسی جاری امتناع کرده و بر لزوم تامین مطالبات اصلاحی به حق مردم تاکید می کند.

محمد شیاع السودانی که پیشتر از عضویت حزب الدعوه و ائتلاف دولت قانون استعفا داده مورد حمایت ائتلاف بناء قرار دارد اما برخی گروه‌های سیاسی و تظاهرات‌کنندگان با نامزدی وی برای تصدی نخست وزیری عراق مخالف هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا