اجتماعیخبر اولسیاسی

عراق میزبان کنفرانس بین‌المللی درباره اردوگاه الهول در سازمان ملل

سفارت عراق در دمشق اعلام کرد کشورش تمامی مقدمات و اقدامات لازم برای برگزاری کنفرانس بین‌المللی درباره اردوگاه الهول را که قرار است ماه جاری در حاشیه نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شود، به سرانجام رسانده است.

میدل ایست نیوز: کاردار عراق در دمشق با اشاره به قدردانی کمیساریای عالی پناهندگان از تلاش‌های دولت عراق برای بازگرداندن شهروندانش از اردوگاه الهول تصریح کرد: نگرش و دیدگاه عراق در مورد اردوگاه الهول در نشست کمیساریای عالی پناهندگان در سوریه، با حضور سفرا و رؤسای هیئت‌های اروپایی و عربی مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، یاسین شریف الحجیمی، کاردار موقت سفارت عراق در دمشق گفت: موضع عراق این است که تمامی افراد حاضر در اردوگاه الهول و دیگر مراکز نگهداری، باید به کشورهایشان بازگردند چرا که این اردوگاه می‌تواند به منبعی برای پیوستن خانواده‌ها به سازمان‌های تروریستی تبدیل شود.

الحجیمی تصریح کرد: معاون کمیساریای عالی پناهندگان، از تلاش‌های دولت عراق، به ویژه وزارت مهاجرت و آوارگان و مشاور امنیت ملی این کشور، برای بازگرداندن شهروندان عراقی و اختصاص اردوگاهی ویژه برای آن‌ها قدردانی کرده است.

وی خاطر نشان کرد: دولت عراق تلاش‌های زیادی برای بازپروری این افراد از طریق پزشکان، روانشناسان، کارشناسان علوم اسلامی و متخصصان تعلیم و تربیت انجام داده و برای ادغام آن‌ها در جامعه، با خانواده‌های آسیب‌دیده در استان‌های عراق آشتی برقرار شده است.

این مقام عراقی اظهار داشت: وزارت خارجه عراق ایده برگزاری یک کنفرانس بین‌المللی با دعوت از وزرای خارجه بیش از سی کشور که اتباعشان در اردوگاه الهول حضور دارند، مطرح کرده و قرار است این کنفرانس با دعوت عراق و همکاری سازمان ملل متحد و کمیساریای عالی پناهندگان، ۲۶ سپتامبر در نیویورک و در حاشیه نشست هشتادمین دوره مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شود.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − 6 =

دکمه بازگشت به بالا