سیاسی

درخواست مصر برای افزایش فشار بین‌المللی به اسرائیل برای توقف تجاوزات در کرانه باختری

رئیس جمهور مصر در تماس تلفنی با همتای فرانسوی خود بر مخالفت قاطعانه قاهره با تجاوزات اسرائیل در کرانه باختری، ضرورت حمایت از ملت فلسطین و افزایش فشار بین‌المللی برای توقف تجاوزات اسرائیل تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: عبدالفتاح السیسی رئیس جمهور مصر و امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه تلفنی گفت‌وگو کردند.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری مصر، السیسی و مکرون در این تماس تلفنی درباره راه‌های پیشبرد روابط دوجانبه قاهره و پاریس از طریق همکاری سیاسی و اقتصادی و سرمایه گذاری و افزایش میزان مبادلات تجاری و همکاری در بخش‌های صنعتی و گردشگری و حمل و نقل رایزنی کردند.

دو طرف در ادامه تحولات منطقه و در راس آن نوار غزه را بررسی کردند. السیسی قدردانی قاهره از حمایت فرانسه از تلاش‌های مصر که منجر به دستیابی به توافق آتش بس شد را اعلام و بر ضرورت تحکیم اتش بس و انتقال به اجرای مرحله دوم طرح صلح رئیس جمهور امریکا و اهمیت افزایش ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه و آغاز فوری مرحله بهبود زودهنگام و بازسازی تاکید کرد.

مکرون نیز از نقش محوری مصر در تحقق ثبات منطقه به ویژه تحکیم آتش بس در غزه قدردانی کرد.

در خصوص اوضاع کرانه باختری، رئیس جمهور مصر بر مخالفت قاطعانه قاهره با تجاوزات اسرائیل، ضرورت حمایت از ملت فلسطین، افزایش فشار بین‌المللی برای توقف تجاوزات و حمایت از تشکیلات خودگردان فلسطین برای انجام به تعهدات خود در قبال ملت فلسطین تاکید کرد.

روسای جمهور مصر و فرانسه توافق کردند که تلاش‌های جاری باید منجر به آغاز فرآیند سیاسی جامعی شود که موجب تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزبندی‌های ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی می‌گردد.

منبع
ریاست جمهوری مصر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 8 =

دکمه بازگشت به بالا