اجتماعی

اعدام دو شهروند سعودی به جرم قاچاق و توزیع مواد مخدر در مدینه منوره

وزارت کشور عربستان سعودی از اجرای حکم اعدام دو شهروند این کشور خبر داد که برای دومین بار به جرم جابه‌جایی و توزیع مواد مخدر در منطقه مدینه منوره محکوم شده بودند.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور عربستان سعودی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «عید بن عطیه بن عید العمرانی» و «محمد بن عطیه بن عید العمرانی» به اتهام جابه‌جایی و توزیع قرص‌های مخدر «مت‌آمفتامین» برای بار دوم بازداشت شدند.

به گزارش سی ان ان، در این بیانیه آمده است، پس از انجام تحقیقات و ارجاع پرونده به دادگاه کیفری، بزهکاری این دو نفر محرز شناخته شد و حکم اعدام تعزیری برای آن‌ها صادر گردید.

این حکم پس از تأیید در دادگاه تجدیدنظر و دیوان عالی کشور، با صدور فرمان پادشاهی در روز گذشته در مدینه منوره به مرحله اجرا درآمد.

وزارت کشور عربستان در پایان این بیانیه تأکید کرد: دولت این کشور بر حفاظت از امنیت شهروندان و ساکنان در برابر آفت و بلای مواد مخدر قاطعیت دارد.

در این بیانیه آمده است: سخت‌ترین مجازات‌های قانونی در انتظار قاچاقچیان و توزیع‌کنندگان مواد مخدر خواهد بود، چرا که اقدامات آن‌ها منجر به از بین رفتن انسان‌های بیگناه فساد نسل جوان و نقض حقوق فردی و اجتماعی می‌شود.

وزارت کشور همچنین هشدار داد: سرنوشت قانونی و شرعی مشابهی در انتظار تمامی کسانی است که به اقدامات مشابه دست بزنند.

منبع
سی ان ان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 15 =

دکمه بازگشت به بالا