خبر اولسیاسی

حزب الله از احتمال تغییر دولت لبنان زیر فشار معترضان خبر داد

معاون رئیس شورای سیاسی جنبش حزب الله لبنان گفت احتمال تغییر دولت لبنان زیر فشار اعتراضات مردمی حامی مقاومت در جنگ با اسرائیل، وجود دارد.

میدل ایست نیوز: محمود قماطی معاون رئیس شورای سیاسی جنبش حزب الله لبنان گفت احتمال تغییر دولت لبنان زیر فشار اعتراضات مردمی حامی مقاومت در جنگ با اسرائیل، وجود دارد.

به گزارش روسیا الیوم، قماطی به خبرگزاری روسی «نووستی» گفت، ما امروز شاهد اعتراضات خودجوش هستیم که بازتاب دهنده افکار عمومی است. ما انتظار هر چیزی را داریم و حتی انتظار داریم که دولت با سیاست‌ها و موضع‌گیری‌هایش خود را وارد معضلی جدی کند که به سقوط مسالمت آمیز آن به دست مردم منجر شود.

قماطی افزود، مشکل اینجا است که دولت به سیاست حزب الله و خط مشی مقاومت احترام نمی گذارد در حالی که مقاومت 15 ماه صبر کرد و تجاوز را تحمل کرد تا دولت به وظیفه خود عمل کند و لبنان را از اشغال اسرائیل آزاد کند.

وی ادامه داد، دولت لبنان قدردان صبر مقاومت نبود و به جای همکاری با مقاومت برای آزادی لبنان، علیه مقاومت تصمیم گیری کرد و به دنبال خلع سلاح و محدود کردن و محاصره مقاومت است. این مسئله به اعتراضات خودجوش و خشم مردم از تصمیمات دولت و حاکمیت منجر شد.

قماطی همچنین گفت ارتش لبنان نگاهی واقع بینانه به موضوع خلع سلاح حزب الله دارد و هیچ اقدامی در این زمینه انجام نخواهد داد. وی تاکید کرد، نه دولت لبنان و نه هیچ نیروی دیگری در لبنان و در جهان نخواهد توانست حزب الله را خلع سلاح کند. این کار غیرممکن است و ارتش لبنان در این مسئله مشارکت نخواهد کرد.

به گفته قماطی، فرمانده ارتش لبنان در نشست دولت تلاش کرد وزیران را قانع کند که تصمیمات آنها در زمینه خلع سلاح مقاومت صرفا جوهر روی کاغذ است و ارتش قادر به اجرای آن نیست.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 14 =

دکمه بازگشت به بالا