اقتصادی

اردن عملیات بهسازی بزرگراه بین‌المللی بغداد با اعتبار ۲ میلیون دینار را کلید زد

وزارت راه و شهرسازی اردن از روز شنبه عملیات بازسازی و تعمیر آسیب‌دیده‌ترین بخش‌های بزرگراه بین‌المللی بغداد را آغاز کرد.

میدل ایست نیوز:وزارت راه و شهرسازی اردن بازسازی بزرگراه بین المللی بغداد را با اعتباری بالغ بر ۲ میلیون دینار و با هدف ارتقای ایمنی جاده‌ای و تسهیل ترانزیت در مسیرهای راهبردی کیلد زد.

به گزارش الرای، وزارت راه و شهرسازی و مسکن اردن اعلام کرد: پروژه بازسازی بخش‌هایی از بزرگراه بین‌المللی بغداد به طول تقریبی ۹ کیلومتر در حدفاصل مناطق الرویشد تا الصفاوی وارد فاز اجرایی شده است.

این اقدام در راستای راهبرد وزارتخانه برای ارتقای کارایی شبکه راه‌های حیاتی کشور اردن و همگامی با رشد اقتصادی و توسعه شهری انجام می‌گیرد.

هزینه کلی این پروژه حدود ۲ میلیون دینار برآورد شده است که مستقیماً از سوی وزارتخانه تأمین مالی می‌شود و طبق جدول زمانی، پیش‌بینی می‌شود عملیات اجرایی ۱۵۰ روز کاری به طول انجامد.

با توجه به اهمیت تداوم تردد در این مسیر بین‌المللی، وزارت راه اردن اعلام کرد: جاده مسدود نخواهد شد بلکه با استفاده از سیستم انحراف ترافیکی نوبتی، تردد در یک باند جریان خواهد داشت تا عملیات در باند دیگر تکمیل شود.

منبع
الرای

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + دو =

دکمه بازگشت به بالا