سیاسی

بحرین خواستار همکاری ایران در پاکسازی مین‌های دریایی شد

وزارت خارجه بحرین از ایران خواستار شد تا محل مین‌های دریایی را اعلام و در پاکسازی آن که در تضمین امنیت گذرگاه‌های دریایی و ایمنی تردد کشتی‌ها در منطقه کمک می‌کند، همکاری کند.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه بحرین «حملات دوباره ایران» به بحرین و کویت را به شدت محکوم کرد و از ایران خواستار بازگشایی کامل تنگه هرمز در برابر جریان دریانوردی بین‌المللی بدون اعمال محدودیت یا عوارض شد.

به گزارش شفق نیوز، این وزارتخانه از ایران خواستار شد تا محل مین‌های دریایی را اعلام و در پاکسازی آن که در تضمین امنیت گذرگاه‌های دریایی و ایمنی تردد کشتی‌ها در منطقه کمک می‌کند، همکاری کند.

وزارت خارجه بحرین تاکید کرد که تمامی اقدامات مشروع برای حفاظت از امنیت و حاکمیت خود را اتخاذ خواهد کرد و اطمینان دارد که کشورهای برادر و همپیمان در مقابله با چالش‌های امنیتی در کنار آن می‌ایستند.

بحرین در ادامه اشاره کرد که دفاع از حاکمیت و امنیت و ثبات و حفاظت از شهروندان، خط قرمزی است که امکان مساحمه و چانه زنی در آن وجود ندارد.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا