خبر اولسیاسی

هشدار عراق نسبت به هرگونه ارتباط خارجی با جریان‌های داخلی خارج از چارچوب حاکمیت

نخست وزیر عراق در دیدار سفرای اتحادیه اروپا در بغداد، به تلاش دولت عراق برای تبدیل این کشور به محلی برای دیدار و همکاری، نه نقطه‌ای برای دشمنی اشاره و مخالفت خود را با تعامل هر کشوری با طرف‌های داخلی عراق به شکلی که به حاکمیت این کشور لطمه بزند، اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: علی الزیدی نخست وزیر عراق شماری از سفرای اتحادیه اروپا در بغداد را به حضور پذیرفت.

بر اساس بیانیه دفتر اطلاع رسانی نخست وزیری عراق، الزیدی در این دیدار به چشم انداز دولت در مرحله آتی و برنامه‌های اصلاحی و طرح‌های توسعه‌ای آن اشاره و اعلام کرد که انحصار سلاح در دست دولت تنها یک شعار نیست و آغاز شده است و عراق به این سیاست ادامه می‌دهد به خصوص آنکه نیروهای ائتلاف بین‌المللی در سی‌ام سپتامبر آینده به طور کامل از عراق خارج خواهند شد.

الزیدی در ادامه به تلاش‌های دولت در مقابله با فساد اشاره کرد و گفت دولت عراق اجازه نخواهد داد که کسی در اموال مردم عراق دستکاری یا روی آینده آنان قمار کند.

وی اظهار داشت که هیچ خط قرمزی برای برخورد با افراد خارج از قانون یا کسانی که اموال عراق را سرقت کردند وجود ندارد و دولت برای بازگرداندن اموال به سرقت رفته در دوره‌های گذشته تلاش خواهد کرد.

نخست وزیر عراق همچنین به تلاش دولت عراق برای تبدیل این کشور به محلی برای دیدار و همکاری، نه نقطه‌ای برای دشمنی اشاره و مخالفت خود را با تعامل هر کشوری با طرف‌های داخلی عراق به شکلی که به حاکمیت این کشور لطمه بزند، اعلام کرد.

وی همچنین گفت دولت سیاست درهای باز برای همکاری‌های بین‌المللی در زمینه‌های مختلف از جمله انرژی، صنعت و کشاورزی را دنبال و از مشارکت اقتصادی با تمامی شرکت‌های اروپایی استقبال می‌کند به خصوص آنکه دولت در مسیر ایجاد یک تحول اصلاحی گسترده و اصلاح قوانین برای توسعه اقتصاد ملی و تحقق رشد و توسعه قرار دارد.

از طرفی دیگر، سفرای اتحادیه اروپا دیدگاه دولت عراق و سیاست‌های آن در زمینه‌های اقتصادی، مبارزه با فساد و انحصار سلاح در دست دولت را ستودند و آمادگی کشورهای خود برای ورود به همکاری‌ها و شراکت‌های مهم اقتصادی و توسعه‌ای با عراق را اعلام کردند.

منبع
دفتر نخست وزیری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − شش =

دکمه بازگشت به بالا