سیاسی

نماینده پارلمان لبنان: توطئه برای نابود کردن حزب‌الله با شکست مواجه شد

نماینده پارلمان لبنان از فراکسیون «وفاداری به مقاومت» گفت، طرف‌هایی که از سال 2024 برای از بین بردن حزب‌الله تلاش کردند، در تحقق هدف خود ناکام مانده‌اند.

میدل ایست نیوز: حسین الحاج حسن نماینده پارلمان لبنان از فراکسیون «وفاداری به مقاومت» گفت، کسی که تصور کند می‌تواند مقاومت و هواداران آن را تضعیف کند، در اشتباه است.

به گزارش النشره، الحاج حسن در سخنرانی خود در یک مراسم یادبود در منطقه بقاع گفت، مقاومت در دو نبرد «اولی‌البأس» و «العصف‌المأکول» در برابر تجاوز اسرائیل ایستادگی کرده و در سطوح مختلف نظامی، امنیتی، سیاسی و مردمی به مقابله با متجاوزان پرداخته است.

وی افزود، پس از توافق آتش‌بس در 27 نوامبر 2024، تلاش‌ها برای ادامه این نبرد از مسیر سیاسی ادامه یافت و این روند همزمان با 15 ماه بمباران و کشتار دنبال شد. به گفته او، تلاش‌ها برای تحت فشار قرار دادن مقاومت از طریق تصمیم‌های دولت لبنان در سال‌های 2025 و 2026 ادامه پیدا کرد.

الحاج حسن در ادامه از طرف‌هایی که برای توافق چارچوب تلاش و در جهت آن تبلیغ کردند انتقاد و آنها را متهم کرد که برای تبدیل این توافق به یک دستاورد سیاسی، به امریکا متوسل شدند.

او افزود، یکی از مشاورانی که در این روند مشارکت داشت، مقاله‌ای در یک نشریه امریکایی منتشر کرد که عنوان آن چنین بوده است: «نگذارید شکست توافق چارچوب نشان دهد که حزب‌الله حق داشته است».

او افزود: کسانی که می‌خواستند توافق را آزمایش کنند، آن را امتحان کردند و کسانی که می‌خواستند منتظر نتایج آن بمانند، منتظر ماندند.

وی در ارزیابی خود گفت، این توافق «جز خواری و تحقیر و افزایش اشغالگری و انفجار، نتیجه‌ای به همراه نداشته است».

الحاج حسن همچنین ارتش لبنان را ارتشی ملی، شریف، شجاع و سربلند توصیف کرد و افزود، این مقام‌های سیاسی هستند که به ارتش آسیب می‌زنند و آن را در موقعیت‌هایی دشوار قرار می‌دهند.

الحاج حسن درباره امریکا گفت، دولت امریکا طی هفته‌ها و ماه‌های گذشته تلاش کرده است میزان خسارت‌های وارد شده به پایگاه‌هایش را پنهان کند ولی دیگر قادر به ادامه این کار نیست.

در خصوص موضع ایران نیز الحاج حسن تأکید کرد، در سطح رهبری ایران، تصمیم برای حمایت از لبنان قطعی است. او افزود، مشخص شدن سرنوشت نبرد به زمان بیشتری نیاز دارد زیرا امریکا نتایج به دست‌آمده را نپذیرفته است و ایران همچنان در برابر فشارهای آمریکا مقاومت می‌کند.

الحاج حسن درباره تحولات یمن نیز گفت، سیطره انصارالله بر تنگه باب‌المندب یک دستاورد بزرگ یمنی و یکی از اهرم‌های قدرت جبهه مقاومت است.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 1 =

دکمه بازگشت به بالا