اجتماعیاقتصادی

«اشواق الجبوری» نماینده پارلمان عراق به 7 سال حبس محکوم شد

سازمان شفافیت فدرال عراق امروز چهارشنبه اعلام کرد، «أشواق الجبوری» نماینده پارلمان عراق به جرم تحصیل مال نامشروع به 7 سال حبس و پرداخت جریمه محکوم شد.

میدل ایست نیوز: أشواق الجبوری نماینده پارلمان عراق به جرم تحصیل مال نامشروع به 7 سال حبس و بازگرداندن اموال کسب شده به صورت غیرقانونی و پرداخت جریمه محکوم شد.

به گزارش السومریه، سازمان شفافیت فدرال عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد دادگاه مرکزی رسیدگی به جرائم مرتبط با فساد، با استناد به ماده 19 قانون شفافیت و تحصیل مال نامشروع مصوب سال 2011، أشواق سالم حسن الجبوری را به هفت سال حبس و بازگرداندن اموال کسب شده به ارزش بیش از دو میلیارد و 114 میلیون دینار عراقی و 2 میلیون و 924 هزار دلار امریکا و پرداخت غرامت معادل ارزش اموال کسب شده به صورت غیرقانونی، محکوم کرد.

دادگاه همچنین در حکمی دیگر، این نماینده پارلمان را به جرم پنهان کردن اطلاعات هنگام ارائه صورت دارایی‌ها به سه سال حبس محکوم کرد. همچنین دارایی‌های منقول و غیرمنقول این نماینده، مسدود شد.

بر اساس این حکم، سازمان شفافیت فدرال عراق می‌تواند پس از قطعی شدن حکم محکومیت أشواق الجبوری، خواستار دریافت غرامت از او شود.

السومریه همچنین اعلام کرد، برخی گزارش‌ها حاکی است «هند العباسی» دیگر نماینده پارلمان عراق نیز به اتهام فساد به 7 سال حبس محکوم شده است ولی تاکنون هیچ منبع مستقلی صدور این حکم را تایید نکرده است.

پیش از این نیوز عالیه نصیف نماینده سرشناس پارلمان عراق به اتهام فساد به 7 سال حبس و بازگرداندن اموال کسب شده به صورت غیرقانونی و پرداخت جریمه محکوم شده بود.

منبع
السومریه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا