اقتصادی

اعتراض انجمن مرغداران عراق به لغو عوارض گمرکی واردات مرغ و تخم‌مرغ

انجمن حمایت از مرغداران عراق امروز شنبه ضمن تکرار تعهد خود به تامین گوشت و تخم مرغ مورد نیاز داخلی، از لغو عوارض گمرکی واردات مرغ و تخم مرغ به عراق انتقاد کرد.

میدل ایست نیوز: انجمن حمایت از مرغداران عراق امروز شنبه ضمن تکرار تعهد خود به تامین گوشت و تخم مرغ مورد نیاز داخلی، از لغو عوارض گمرکی واردات مرغ و تخم مرغ به عراق انتقاد کرد.

به گزارش السومریه، علی المظفر رئیس این انجمن گفت: این انجمن تاکنون با هیچ‌یک از تصمیم‌های دولت مخالفت نکرده، اما هدف آن حمایت از تولیدات داخلی است.

وی افزود، این انجمن متعهد به تأمین محصولات طیور، اعم از مرغ زنده و گوشت مرغ و تخم‌مرغ، از طریق تولیدکنندگان داخلی برای عرضه در بازار عراق است.

وی افزود: با وجود بحران‌های مختلف، در دوره گذشته محصولات مورد نیاز تأمین شد و توانستیم به خودکفایی برسیم. اما از تصمیم هیئت وزیران برای توقف دریافت عوارض گمرکی از محصولات وارداتی طیور غافلگیر شدیم چرا که این تصمیم بر تولیدات داخلی تأثیر منفی گذاشته است.

المظفر همچنین مدعی شد، محصولاتی با منشأ نامشخص و فاسد، از جمله مرغ منجمد، مرغ بسته‌بندی‌شده و تخم‌مرغ، وارد عراق می‌شوند. او از نخست‌وزیر خواست در اجرای این تصمیم هیئت وزیران درنگ کند و پیش از اجرای آن با وزارت کشاورزی مشورت کند تا ظرفیت تولیدی کشور از بین نرود.

وی تأکید کرد: ما هیچ حمایتی از دولت دریافت نمی‌کنیم؛ بلکه مالیات و هزینه خوراک دام و طیور را به دولت می‌پردازیم و برای آن درآمدزایی می‌کنیم.

او در همین راستا خواستار دیدار با نخست‌وزیر شد تا مطالبات این انجمن را برای او تشریح کند. وی افزود، واردات تخم مرغ به عراق بدون پرداخت عوارض گمرکی بر تولید کنندگان داخلی تاثیر گذاشته و موجب شده است قیمت هر کارتن تخم‌مرغ از 85 هزار به 65 هزار دینار کاهش یابد.

منبع
السومریه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا