سرخط خبرهاسیاسی
رئیس سازمان الحشد الشعبی: حشد همواره ضامن تمامیت ارضی عراق خواهد بود
رئیس سازمان الحشد الشعبی تأکید کرد که تشکیلات مهمی از این سازمان در عملیات تأمین امنیت زیارت اربعین همکاری داشته است.

میدل ایست نیوز: «فالح الفیاض»، رئیس سازمان الحشد الشعبی، تأکید کرد که تشکیلات مهمی از این سازمان در عملیات تأمین امنیت زیارت اربعین همکاری داشته است.
او در کنفرانسی مطبوعاتی که در کربلای معلی برگزار کرد گفت که سازمان الحشد الشعبی با همکاری نیروهای امنیتی عراق در حفظ امنیت زیارت و جلوگیری از هرگونه غافلگیری امنیتی یا تلاش برای آلوده کردن فضای زیارت حضور دارد.
الفیاض افزود که همه مدیریتهای تابع حشد نقش بزرگی در خدمترسانی به زایران داشتهاند و تأکید کرد که این زیارت نشان داد که همبستگی ملی در عراق تا چه حد قوی است.
او تأکید کرد که با توجه به چالشهایی مانند کرونا این زیارت به لحاظ امنیتی با موفقیت انجام شد.
رئیس سازمان الحشد الشعبی همچنین گفت که «با مرجعیت پیمان می بندیم که حشد ضامن تمامیت ارضی عراق و فراتر از همه تقسیمات و دودستگی ها باشد».