سرخط خبرهاسیاسی

همزمان با اعزام دو یگان نظامی، کمیته بحران وارد ناصریه شد

نیروهای پیاده‌نظامی تیپ 37 و یگان زرهی تیپ 9 ارتش عراق همراه با نیروهای یگان ویژه پلیس عراق از بغداد عازم استان ذی قار شده‌اند.

میدل ایست نیوز: ستاد عملیات مشترک عراق از ارسال دو یگان نظامی به استان ذی‌قار به دستور فرمانده کل نیروهای مسلح عراق خبر داد.

به گزارش «الفرات نیوز»، نیروهای پیاده‌نظامی تیپ 37 و یگان زرهی تیپ 9 ارتش عراق همراه با نیروهای یگان ویژه پلیس عراق از بغداد عازم استان ذی قار (مرکز آن: ناصریه) شده‌اند.

همزمان «قاسم الاعرجی»، مشاور امنیت ملی عراق، در مقام  رئیس کمیته بحران در رأس هیئتی امنیتی وارد استان ذی قار شد.

بامداد امروز «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق، دستور تشکیل تیم بحران در استان ذی‌قار به ریاست «قاسم الاعرجی»، مشاور امنیت ملی عراق را صادر کرد.

براساس بیانیه رسمی صادرشده از دفتر نخست وزیر عراق، این تصمیم در راستای «تلاش برای اعمال قانون و تثبیت جایگاه حکومت و تضعیف هر چیزی که موجب تنش میان فرزندان ملت و تهدید حکومت و نهادهای آن شود» گرفته شده است.

این بیانیه افزوده که دولت «اعمال قانون به روشی که امنیت تظاهرات‌کنندگان مسالمت‌آمیز را تأمین و آنان را از خرابکاران تفکیک کند» را ضروری می‌داند و تأکید کرده که حوادث تأسف‌بار استان ذی قار (مرکز آن: ناصریه) موضعی مسئولانه را لازم می‌آورد.

نخست وزیر عراق تأکید کرده که برای همین «کمیته‌ای بلندپایه از دولت مرکزی با عنوان «تیم فوق‌العاده بحران» با اختیارات اداری و مالی و امنیتی برای حمایت از تظاهرات‌کنندگان مسالمت‌جو و اموال عمومی و خصوصی و بستن راه بر هرگونه فتنه و جلوگیری از قرارداده شدن تظاهرات کنندگان در مواجهه دولت که از آغاز همواره بر حمایت از تظاهرات‌کنندگان تأکید داشته تشکیل می‌شود».

او همچنین از مردم و جوانان خواسته که همت خود را صرف ساخت کشوری شایسته ملت عراق کنند.

در سند صادرشده درباره این کمیته، جدا از قاسم الاعرجی که ریاست کمیته را بر عهده دارد، رئیس دستگاه امنیت ملی و نماینده ای از ستاد عملیات مشترک و فرمانده ستاد عملیات سومر و مدیر پلیس استان ذی قار عضویت دارند.

این کمیته مأمور شده حمایت لازم از اداره امور استان و تأمین امنیت آن را فراهم کند.

شهر ناصریه از روز جمعه شاهد درگیری میان نیروهای وابسته به سید مقتدی صدر و تظاهرات کنندگان بود. این درگیری به تنش شدید انجامید و براساس گزارش ها دست کم 7 کشته و ده ها زخمی به جای گذاشت.

ناصریه، نقطه آغاز تلاش صدر تلاش برای تصاحب قدرت

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا