اجتماعی

تنوع غذایی مصری ها در ماه مبارک رمضان

از مهم ترین غذاهای ماه رمضان در مصر، ملوخیه و محشی و بط و مرقه و منسف و لصیمه و الفول النابت (نوعی باقلای مصری) و کنافه و قطایف و غیره است.

میدل ایست نیوز: به نوشته وبگاه ایندیپندنت عربی، سفره ماه رمضان در مصر دارای غذاهای متنوعی است که خاص این ماه مبارک است و باعث خوشحالی بزرگسالان و خردسالان است.

یکی از معروف ترین خوراکی های ماه رمضان در مصر، یامیش (میوه خشک و آجیل) است و از غذاهای معروف مصر در این ماه، خشاف است که مردم مصر هر سال تا سال بعد در انتظار آن هستند.

این غذا از خرمای نارس خیس خورده و میوه های خشک مانند زردآلو، آلو، انجیر و کشمش تشکیل شده است و یکی از غذاهای اصلی ماه رمضان محسوب می شود.

به نوشته وبگاه المصری الیوم، غذاهای محبوبی در ماه رمضان در مصر وجود دارد که دارای ریشه های تاریخی است و از مهم ترین این غذاها می توان به ملوخیه و محشی و بط و مرقه و منسف و لصیمه و الفول النابت(نوعی باقلای مصری) و از شیرینی ها به کنافه و قطایف و غیره اشاره کرد.

از غذاهای معروف استان سینای شمالی، منسف و لصیمه است.

به گفته «محمود الشوربجی»، شهروند مصری اهل سیناء، یکی از غذاهای معروف رمضان منسف است و آن نانی است که بر روی ورقه فلزی می پزند و برش می زنند و آبگوشت (سوپ) را بر روی آن می ریزند و سپس روغن حیوانی تهیه شده از شیر بز و گوشت های قرمز و گاهی سفید به آن اضافه می کنند و در وعده افطار به صورت گرم سرو می شود.

حسن یکی از فروشندگان فول نابت می گوید: فول، وعده غذایی ارزانی است، ولی ارزش غذایی بسیاری دارد و آب لیمو بر روی آن ریخته می شود و در درمان سرماخوردگی استفاده می شود و مردم در جشن ها و مناسبت های مذهبی از آن استفاده می کنند.

به نوشته وبگاه ایندیپندنت عربی، شربت ها از اهمیت بسیاری در سفره های ماه رمضان در مصر برخوردار هستند و مشهورترین آنها قمرالدین یا شربت مشهور زردآلوی خشک است و به میزان زیادی و فقط در ماه رمضان فروخته می شود و از شربت های معروف دیگر در این ماه، عرقسوس(شربت شیرین بیان) است.

از میان شیرینی های متعددی که سفره ماه رمضان در مصر را می آراید، کنافه و قطایف مشهورترین آنها است و به علت تقاضای زیاد، مغازه های شیرینی فروشی هر سال به میزان زیادی آنها را تهیه می کنند.

روایت های بسیاری درباره اصل و منشأ این شیرینی ها وجود دارد و گفته می شود که کنافه در زمان ورود خلیفه المعزلدین الله فاطمی به قاهره شناخته شد و گفته می شود که شیرینی قطایف به دوره ممالیک در مصر باز می گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 9 =

دکمه بازگشت به بالا