اجتماعیسیاسی

وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه؛ سرما جان هفت کودک را گرفت

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی خبر داد شمار کودکانی که در اثر سرما و نبود سرپناه در نوار غزه جان باخته‌اند به هفت نفر افزایش یافته است.

میدل ایست نیوز: آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (اونروا) خبر داد شمار کودکانی که در اثر سرما و نبود سرپناه در نوار غزه جان باخته‌اند به هفت نفر افزایش یافته است.

به گزارش روسیا الیوم، اونروا در بیانیه‌ای تصریح کرد هوای سرد و نبود سرپناه موجب جان باختن کودکان تازه متولد شده در غزه شده و هفت هزار و 700 تن از این کودکان از مراقبت‌های نجات‌بخش محروم‌اند و تاکنون سرما موجب شده است دست کم 7 کودک در این باریکه جان خود را از دست بدهند.

آژانس کاریابی و امدادرسانی برای آوارگان فلسطینی افزود سازمان جهانی بهداشت حملات ارتش اسرائیل و خروج بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه از چرخه خدمات‌رسانی را محکوم کرده است.

اونروا در این بیانیه افزود سازمان فائو اعلام کرد این جنگ نتایج ویران‌کننده‌ای بر صید ماهی در نوار غزه داشته به گونه‌ای که میانگین صید روزانه ماهی در غزه از اکتبر 2023 تا آوریل 2024 در مقایسه با 2022، کاهش 7.3 درصدی را به ثبت رسانده که این امر منجر به خسارت 17.5 میلیون دلاری و وخامت وضعیت امنیت غذایی شده است.

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی ضمن اعلام اینکه وضعیت امنیت غذایی همچنان رو به وخامت است، خاطر نشان کرد بیش از 96 درصد از تمامی کودکان در بازه سنی 9 تا 23 ماهه، زنان باردار و شیرده نیازهای غذایی اساسی‌شان تامین نمی‌شود.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا