سیاسی

استاندار جنین:
رژیم صهیونیستی می‌خواهد جنین را به غزه‌ای کوچک و ویران‌شده تبدیل کند

استاندار جنین در شمال کرانه باختری اعلام کرد رژیم صهیونیستی در حال تلاش برای تبدیل کردن این استان به یک غزه نابود شده دیگر است.

میدل ایست نیوز: «کمال ابو الرب» استاندار جنین با اشاره به اعزام گسترده نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در پی آن است که استان جنین را به غزه‌ای کوچک و ویران‌شده تبدیل کند.

به گزارش الشرق الاوسط، استاندار جنین گفت: اسرائیل تلاش می‌کند اردوگاه جنین را به کانون جدیدی برای جنگ علیه ملت فلسطین تبدیل کند.

وی خاطر نشان کرد: هدف اسرائیل این است که سازمان خودگردان فلسطینی را در برابر جهان در تنگنا قرار دهد و بر این نکته تاکید کند که این تشکیلات، قادر به تأمین امنیت در کرانه باختری نیست.

أبو الرب تاکید کرد: اسرائیل می‌خواهد تصویری ناآرام و خشونت‌آمیز از کرانه باختری به جهان مخابره کند تا به زعم خود بر ضرورت مداخله نظامی خویش برای برقرار کردن امنیت تاکید کند و این را روشی برای ادامه اشغالگری و توسعه و گسترش اشغال اراضی فلسطینی می‌داند.

گفتنی است ارتش رژیم صهیونیستی روز گذشته با ادعای متوقف کردن فعالیت‌های مسلحانه به جنین حمله و دستکم ۱۰ نفر را شهید و حدود ۴۰ نفر دیگر را نیز زخمی کرد.

منبع
الشرق الاوسط

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا