
میدل ایست نیوز: سخنان نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره جلوگیری از ورود نیروهای هیئت تحریر الشام و ارتش جدید سوریه به استانهای جنوبی این کشور، دعوت به تظاهرات در استانهای درعا و السویداء را به دنبال داشت.
به گزارش روسیا الیوم، بنیامین نتانیاهو روز گذشته در مراسم فارغ التحصیلی شماری از نیروهای پیاده نظام رژیم صهیونیستی گفت: نیروهای اسرائیلی تا مدتی نامعلوم در بلندیهای جولان و منطقه حائل باقی خواهند ماند.
نتانیاهو افزود: به نیروهایی که هیئت تحریر الشام جزء آنها باشد یا به ارتش جدید سوریه اجازه ورود به مناطق واقع در جنوب دمشق را نخواهیم داد. وی همچنین گفت، هیچ گونه تهدید علیه طایفه دروزی در جنوب سوریه را تحمل نخواهیم کرد.
این سخنان نتانیاهو با واکنش گسترده مردم مواجه شد به طوری که شماری از فعالان و ساکنان استانهای درعا و السویداء خواستار برپایی تظاهرات در اعتراض به سخنان نخست وزیر رژیم صهیونیستی شدند.
قرار است میدان 18 مارس در درعا و میدان الکرامه در السویداء ساعت 11 صبح روز سهشنبه صحنه تظاهرات به نشانه اعتراض به سخنان نتانیاهو باشد.

