سیاسی
رایزنی تلفنی نخستوزیر عراق و رئیس امارات برای توقف جنگ در منطقه
نخستوزیر عراق و رئیس امارات در تماسی تلفنی، ضمن محکومیت حمله به کنسولگری امارات در اربیل، بر ضرورت تحرکات فوری دیپلماتیک در سطوح منطقهای و بینالمللی برای پایان دادن به جنگ و مهار تنشها تأکید کردند.

میدل ایست نیوز: دفتر رسانهای نخستوزیر عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «محمد شیاع السودانی» با «محمد بن زاید آل نهیان» رئیس دولت امارات متحده عربی به صورت تلفنی درباره آخرین تحولات منطقه گفتوگو کرد.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، دو طرف در این مکالمه تلفنی بر لزوم تداوم هماهنگیهای مشترک عربی برای کاهش تنش و پایان دادن به درگیریها در سریعترین زمان ممکن، جهت پیشگیری از بیثباتی بیشتر در منطقه تاکید کردند.
دو طرف همچنین با محکوم کردن حملات صورتگرفته به کنسولگری امارات در شهر اربیل، بر ضرورت حفاظت از اماکن دیپلماتیک تأکید کردند.
السودانی و بن زاید، تقویت تلاشهای دیپلماتیک به منظور توقف فوری عملیات نظامی و بازگشت به میز گفتگو برای تأمین امنیت و ثبات منطقه را خواستار شدند.



