سیاسی

هشدار جنبلاط درباره تکرار تجربه اسلو و سرنوشت فلسطین در مذاکرات لبنان با اسرائیل

رئیس پیشین حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان به مقامات این کشور درباره ورود به مذاکرات بی‌پایان و بدون اهداف مشخص با اسرائیل هشدار داد.

میدل ایست نیوز: ولید جنبلاط رئیس پیشین حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس درباره خطرات ورود به روند مذاکراتی بی‌پایان با اسرائیل، بدون تعیین اهداف روشن، هشدار داد.

به گزارش روسیا الیوم، جنبلاط تأکید کرد باید از همان آغاز، چارچوب و نتیجه نهایی مذاکرات مشخص شود و از گرفتار شدن دوباره در بیانیه‌های مشترکی که میان مواضع لبنان و آمریکا تناقض ایجاد می‌کنند، پرهیز شود.

او گفت: فرایند مذاکره ایجاب می‌کند که چارچوب نهایی مذاکرات از پیش تعیین شود. او درباره بازگشت به شیوه صدور بیانیه‌های مشترکی که تضادها را در خود جمع می‌کند و به نتایج نهایی منجر نمی‌شود، هشدار داد.

جنبلاط همچنین نگرانی خود را از این موضوع ابراز کرد که مذاکرات به «مذاکره برای مذاکره» تبدیل شود و در این زمینه به تجربه توافق‌نامه‌های اسلو اشاره کرد.

وی افزود توافق‌نامه‌های اسلو بدون دستیابی به اهداف مورد نظر، صرفا باعث طولانی‌تر شدن مناقشه شدند.

جنبلاط هشدار داد ادامه این رویکرد ممکن است باعث شود بخشی از جنوب لبنان، میراث، تاریخ و مردم آن به گذشته‌ای فراموش‌ شده تبدیل شوند.

وی این وضعیت را به آنچه در فلسطین رخ می‌دهد تشبیه کرد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + هجده =

دکمه بازگشت به بالا