سیاسی

جوزف عون: به دنبال تامین منافع ملی از طریق مذاکره هستیم

رئیس جمهور لبنان در دیدار با نمایندگان کانون‌های وکلای بیروت گفت تجربه جنگ‌، نتیجه‌ای نداشت و اکنون مذاکره را به عنوان بهترین گزینه انتخاب کرده‌ایم.

میدل ایست نیوز: جوزف عون رئیس جمهور لبنان تأکید کرد لبنان کشوری مستقل و دارای حاکمیت است و در مذاکرات، از جانب خود و برای دفاع از منافعش گفت‌وگو می‌کند.

به گزارش الدیار، عون در دیدار با نمایندگان کانون‌های وکلای بیروت و شمال لبنان و همچنین نمایندگان نهادهای اقتصادی گفت: پس از آن که تجربه جنگ‌ها به نتیجه نرسید، مسیر مذاکره را به عنوان بهترین گزینه انتخاب کردیم.

او افزود: «توافق چارچوب» از منافع لبنان، هم از نظر حقوقی و هم در عرصه میدانی محافظت می‌کند و ما نه تسلیم شده‌ایم و نه از حقوق خود چشم‌پوشی کرده‌ایم.

به گفته وی، لبنان از طریق این روند در پی تأمین منافع عالی ملی خود است.

رئیس جمهور لبنان همچنین از موضع «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان در جلوگیری از بروز فتنه و درگیری داخلی قدردانی کرد و گفت همه طرف‌ها برسر این موضوع اتفاق‌نظر دارند که ایجاد فتنه یا تعرض به ارتش لبنان مردود است و حفظ صلح و ثبات داخلی، اولویتی ملی است که نباید خدشه‌دار شود.

عون تأکید کرد مردم جنوب لبنان، فارغ از وابستگی‌های مذهبی و طایفه‌ای، حق دارند در امنیت زندگی کنند و هر چندسال یک‌بار بهای سنگینی همچون کشته شدن، ویرانی و آوارگی نپردازند. او ثبات جنوب لبنان را بخش جدایی‌ناپذیر ثبات کل کشور دانست.

رئیس جمهور لبنان همچنین شایعات درباره تصمیم برای برکناری «رودولف هیکل» فرمانده ارتش و رؤسای دستگاه‌های امنیتی را به‌طور قاطع رد کرد و گفت این فرماندهان نقش اساسی در حفظ امنیت و تثبیت حاکمیت کشور دارند و دولت نیز به طور کامل از آنها در انجام وظایف ملی‌شان حمایت می‌کند.

منبع
الدیار

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا