اجتماعیسیاسی

رایزنی جوزف عون و مقام بانک جهانی برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده لبنان

رئیس‌جمهور لبنان، در دیدار با مدیر جدید منطقه‌ای خاورمیانه در بانک جهانی، بر نیاز مبرم کشورش به حمایت‌های بین‌المللی برای بازسازی مناطق تخریب‌شده و امدادرسانی به بیش از ۶۰۰ هزار شهروند بازگشته به خانه و کاشانه خود تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: «جوزف عون»، رئیس‌جمهور لبنان، «دالیا خلیفه»، مدیر جدید منطقه‌ای خاورمیانه در بانک جهانی را به اتفاق هیئت همراه، به مناسبت آغاز به کار رسمی وی در این سمت که شامل کشورهای لبنان، سوریه، اردن، عراق و ایران می‌شود، به حضور پذیرفت.

به گزارش النشره، در این دیدار، خانم دالیا خلیفه با ابراز خرسندی و افتخار از عهده‌دار شدن این مسئولیت، بر اشتیاق و اهتمام خود برای اقدام سریع در راستای پاسخگویی به نیازهای مبرم لبنان تأکید کرد.

وی از رئیس‌جمهور خواست رهنمودهای خود را درباره اولویت‌ها و انتظارات از گروه بانک جهانی در مرحله پیش‌رو ارائه دهد.

این مقام بانک جهانی همچنین تأکید کرد: این بانک نسبت به ادامه شراکت خود با لبنان و پاسخگویی به نیازهای آن متعهد است و آمادگی دارد تا در قالب برنامه‌های موجود، اولویت‌ها را به سمت مناطق آسیب‌دیده‌تر سوق دهد.

در مقابل، رئیس‌جمهور لبنان بر نیاز مبرم کشورش در این مرحله به حمایت‌های بانک جهانی و شرکای آن، بویژه برای کمک به دولت در راستای پاسخگویی به نیازهای بیش از ۶۰۰ هزار شهروندی که با وجود خسارات گسترده و تخریب کلی یا جزئی برخی روستاها و شهرک‌ها، به مناطق خود بازگشته‌اند، تاکید کرد.

منبع
النشره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + هشت =

دکمه بازگشت به بالا