سیاسی

وزیر خارجه قطر: تهران و واشنگتن به تلاش برای توافق ادامه می‌دهند

نخست وزیر و وزیر خارجه قطر تأکید کرد که تهران و واشنگتن به تلاش برای دستیابی به توافق ادامه می‌دهند.

میدل ایست نیوز: محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر روز شنبه تأکید کرد که تهران و واشنگتن به تلاش برای دستیابی به توافق ادامه می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری واع، دفتر رسانه بین‌المللی در قطر اعلام کرد که گزارش ها مبنی بر اینکه وزیر نخست وزیر و وزیر خارجه قطر اعلام کرده تهران و واشنگتن در دستیابی به توافق ناکام ماندند، دروغ است.

پیش از این برخی رسانه‌ها نوشته بودند که محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر، با اشاره به ناکامی واشنگتن و تهران در دستیابی به یک توافق کامل، تاکید کرده است: امریکا و ایران باید به جای اصرار بر دستیابی به یک توافق ایده‌آل و دست‌نیافتنی، به پذیرش یک توافق خوب تن دهند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + ده =

دکمه بازگشت به بالا