سیاسی

عراقچی: دوران دیکته‌ کردن‌های امریکا تمام شده است

پس از هشدار رئیس جمهور امریکا به ایران مبنی بر عدم حمایت از انصارالله یمن، وزیر خارجه ایران تاکید کرد: امریکا هیچ حقی برای دیکته کردن علیه سیاست خارجی ایران ندارد و این دوران دیگر پایان یافته است.

میدل ایست نیوز: پس از هشدار رئیس جمهور امریکا به ایران مبنی بر عدم حمایت از انصارالله یمن، سید عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران تاکید کرد: امریکا هیچ حقی برای دیکته کردن علیه سیاست خارجی ایران ندارد و این دوران دیگر پایان یافته است.

وزیر خارجه ایران با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در تلگرام نوشت: دولت ایالات متحده هیچ حقی برای دیکته کردن به سیاست خارجی ایران ندارد. آن دوران در سال ١٣۵٧ به پایان رسید.

وزیر خارجه ایران افزود: سال گذشته بایدن را برای پرداخت رقم بی‌سابقه ٢٣ میلیارد دلار به یک رژیم نسل‌کش اغفال کردند. بیش از ۶۰ هزار فلسطینی کشته شدند و جهان امریکا را کاملاً مسئول می داند.

وی خطاب به دولتمردان امریکایی گفت: به حمایت از نسل کشی و تروریسم اسرائیل پایان دهید. کشتار مردم یمن را متوقف کنید.

این هشدار ترامپ و واکنش وزیر خارجه ایران در حالی مطرح می‌شود که انور قرقاش مشاور دیپلماتیک رئیس امارات متحده عربی روز چهارشنبه گذشته در راس هیئتی رسمی وارد تهران شد و با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفت‌وگو کرد و نامه ترامپ را به مقامات ایرانی تحویل داد.

پس از آن منابع رسانه‌ای در ایران اعلام کرده بودند: بررسی نامه رئیس‌جمهور امریکا در سه سطح کارشناسی، تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری، مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد و در مورد نحوه واکنش به آن تصمیم گیری خواهد شد.

منبع
صفحه تلگرام

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × سه =

دکمه بازگشت به بالا